C/ Pedro i Pons, 18-20. 08034 Barcelona
93 250 59 33 / 661 19 29 89 whatsapp footer Agora School of Languages

AGORA Particulars i Skype


AGORA School of Languages ofereix classes 1:1 fetes totalment a la teva mida i tenint només en compte les teves necessitats d'aprenentatge. Podràs fer-les al nostre centre, al teu domicili, en un lloc a prop de la nostra escola o inclús a través d'Skype. El professor s'adequarà als teus coneixements i guiarà el teu aprenentatge de manera focalitzada i centrada en el teu progrés.

Classes particulars


AGORA School of Languages t'ofereix la seva màxima flexibilitat i personalització contractant un pack de classes particulars. Aprèn un idioma al ritme que tu decideixis i de la manera que et resulti més pràctica i efectiva.

Les classes particulars d' AGORA School of Languages estan especialment recomanades per a qui vulgui complir uns objectius acadèmics específics i necessiti una formació a mida. S'adapten 100% a les teves necessitats. Pots reforçar un dels aspectes d'un examen, preparar a fons una participació a un congrés, o simplement gaudir de tenir un professor a la teva completa disponibilitat.

Tu decideixes la freqüència de les classes (una, dues o tres a la setmana). Tu decideixes l'horari de les classes. Tu decideixes el lloc on es realitzaran les classes: podràs dur-les a terme al nostre centre, al teu domicili o relaxadament en una cafeteria del barri.

AGORA School of Languages et permet canviar-les de data d'acords amb la disponibilitat del professor avisant amb 12 hores d'antelació.

A més podràs reforçar els continguts de les classes amb activitats complementàries que trobaràs a la nostra Intranet.


Classes per Skype


No es resulta possible sortir gaire de casa o de l'oficina? Has decidit treure el màxim profit a la comunicació a través d'Internet? Et preguntes per què has d'invertir temps anant i tornant quan pots utilitzar perfectament el teu ordinador? Tens just una hora lliure i no et dona temps a desplaçar-te?

AGORA School of Languages et permet aprendre còmodament un idioma des de casa teva o el lloc que desitgis. Només necessitaràs un ordinador amb accés a Internet i una webcam.

Tindràs les avantatges derivades de disposar d'un professor particular per a tu. Cada sessió tindrà un tema diferent amb vocabulari i estructures gramaticals noves, pràctica de lectura, pràctica de conversa i alguns exercicis. A la nostra Intranet disposaràs, a més, de documents amb els continguts de cada classe sempre a la teva disposició.

Tu decideixes la freqüència de les classes (una, dues o tres a la setmana). Tu decideixes l'horari de les classes.

AGORA School of Languages et permet canviar-les de data d'acords amb la disponibilitat del professor avisant amb 12 hores d'antelació.

Demana informació

Agora School of Languages

Xarxes Socials
Contacte


Agora School Of Languages
C/ Pedro i Pons, 18-20
08034 Barcelona
93 250 59 33 / 661 19 29 89
agora.info@agoralanguages.com