C/ Pedro i Pons, 18-20. 08034 Barcelona
93 250 59 33 / 661 19 29 89 whatsapp footer Agora School of Languages

Estudia idiomes. Prepara el teu futur.


Entre les raons principals per aprendre una llengua estrangera destaquen la importància de dur a terme estudis superior a d'altres països, millorar les nostres expectatives laborals o ser autosuficients quan ens relacionem durant els nostres viatges. Així ho demostra la demanda, cada cop més gran, de cursos de llengua estrangera.

Tenint en compte aquests factors, les deu llengües més rellevants dels propers anys prometen ser les següents:
  1. Anglès Tot i comptar amb menys parlants nadius que el xinès o l'espanyol, la seva importància deriva del fet que es tracta d'un idioma parlat als cinc continents que, a més, és llengua oficial d'alguns dels països més poderosos del planeta. D'aquí a que sigui l'idioma més utilitzat a l'àmbit dels negocis, el comerç internacional i Internet, a més del més estudiat a tot el món.
  2. Espanyol És la primera o segona llengua per a unes 500 milions de persones repartides per més de vint països. És el segon idioma més estudiat després de l'anglès. L'estudi de l'espanyol està augmentant de forma modesta però constant.
  3. Xinès Mandarí Es tracta de l'idioma més parlat de tot el món, essent llengua nativa per a més de mil milions de persones a la Xina i països propers com Indonèsia, Cambodja o Malàisia. A més, el creixement que la economia xinesa ha experimentat als últims anys ha contribuït enormement a la seva difusió, essent considerada per a molts l'idioma del futur per excel·lència.
  4. Francès És, juntament amb l'anglès, una de les dos úniques llengües que es parlen en tots els continents i, tot i que la quantitat de francòfons no és tan elevada com la d'anglòfons, és idioma oficial en 32 països i llengua materna per a 80 milions de persones. Es calcula que és parlat per més de 200 milions en tot el món, ja que s'utilitza de forma quotidiana a diversos països, regions i dependències de vàries parts del món.
  5. Àrab Idioma oficial en uns 20 països, entre els quals destaquen Aràbia Saudita, Marroc o Egipte. L'àrab és la llengua vehicular de l'Orient Mitjà, gràcies a la gran influència de l'Islam. Amb 280 milions de parlants, és l'octava llengua amb major número de nadius.
  6. Rus Es tracta de la llengua eslava més parlada del món. És l'idioma oficial a Rússia, Bielorrússia, Kirguistan i Kazajistan, mentre que a la resta de les repúbliques de l'antiga URSS s'utilitza com a segona llengua. Entre els parlants natius i aquells que el tenen com a idioma secundari, és parlat per uns 260 milions de persones al món.
  7. Alemany Aquest idioma, sinònim de garantia laboral per a milers d'espanyols a l'actualitat, compta amb uns 150 milions de parlant, a la seva majoria concentrats a Europa, on és l'idioma més parlat després del rus. El seu ús se centra a Alemanya, Àustria i Suïssa, però hi ha importants comunitats alemanyes a la República Txeca, Hongria, Polònia i a d'altres 20 països més.
  8. Japonès Compta amb uns 130 milions de parlants, quasi tots concentrats al Japó, tot i que compta amb algunes comunitats que l'utilitzen com a llengua habitual a Hawaii, Brasil i algunes illes del Pacífic. La seva importància deriva de què Japó és la tercera economia mundial.
  9. Portuguès Tot i que gairebé el 70 per cent dels lusitòfons es troben a Brasil, aquest idioma és llengua oficial a 8 països i s'utilitza habitualment en una vintena de regions que foren antigues colònies portugueses. Es considera que el parlen més de 260 milions de persones, fet que fa del portuguès la sisena llengua més parlada.
  10. Italià És llengua oficial a Itàlia, Suïssa, San Marino i el Vaticà, i compta amb uns 70 milions de parlant, 60 dels quals es troben a Itàlia i els 10 restants repartits a la resta del planeta. La seva influència és molt notable en altres 11 països, on el seu ús és també habitual, i als que se n'ha de sumar 20 més, com Argentina, Alemanya, Australia o Estats Units, on és també bastant parlat.
A AGORA School of Languages pots aprendre tots aquests idiomes. Explica'ns quin és el teu perfil i quines són les teves expectatives per al futur i l'equip d' AGORA School of Languages t'assessorarà en l'elecció de l'idioma més convenient per a tu. AGORA School of Languages t'ofereix cursos especialitzats segons les teves necessitats: preparació per a exàmens, cursos aplicats a l'àmbit laboral, grups molt reduïts de pràctica oral. Prepara't per al futur amb nosaltres!


Quin és el nostre sistema?
Construïm seguint el pla de les teves necessitats

Agora School of Languages

Xarxes Socials




Contacte


Agora School Of Languages
C/ Pedro i Pons, 18-20
08034 Barcelona
93 250 59 33 / 661 19 29 89
agora.info@agoralanguages.com