C/ Pedro i Pons, 18-20. 08034 Barcelona
93 250 59 33 / 661 19 29 89 whatsapp footer Agora School of Languages

AGORA AVIS LEGAL


AGORA School of Languages ofereix el programa Agora Adults per a aquells estudiants que vulguin aprendre una llengua nova o bé millorar els coneixements d'una llengua estrangera prèviament adquirida.

El lloc web www.agoralanguages.com és propietat d’AGORA SCHOOL OF LANGUAGES, amb seu i domicili social a C/ Pedro i Pons, 18-20, 08034 Barcelona; CIF: J66090754
Tots els continguts que componen el lloc web, inclosos textos, imatges i qualsevol altre material són propietat d’AGORA SCHOOL OF LANGUAGES o dels tercers que n’han autoritzat l’ús. AGORA SCHOOL OF LANGUAGES se’n reserva tots els drets.


Responsabilitat d’AGORA SCHOOL OF LANGUAGES


AGORA SCHOOL OF LANGUAGES no és responsable de qualsevol tipus de dany que pugui derivar-se de l’accés i ús que facin tercers de la informació que conté aquest lloc web.
AGORA SCHOOL OF LANGUAGES no garanteix l'accés continu i la correcta visualització o descàrrega de la informació i els elements continguts a www.agoralanguages.com.
AGORA SCHOOL OF LANGUAGES no es fa responsable de possibles dificultats o impediments de visualització i lectura dels elements d’aquest lloc web, que poden derivar-se de factors aliens a AGORA SCHOOL OF LANGUAGES.
AGORA SCHOOL OF LANGUAGES no garanteix que el seu lloc web no contingui programes malignes de qualsevol tipus ni virus, així com no es responsabilitza de danys i perjudicis causats per l’accés o ús a www.agoralanguages.com.


Responsabilitat dels usuaris de www.agoralanguages.com


S’entèn com a usuari qualsevol persona que participi o utilitzi els serveis i informacions que apareixen a www.agoralanguages.com.
L’accès al lloc web implica l’acceptació total per part de l’usuari de cadascuna de les disposicions d’aquest Avís Legal.
No està permès utilitzar, reproduir, distribuir, adaptar o modificar el contingut o disseny d’aquest lloc web amb fins comercials de qualsevol tipus.


Protecció de dades


La informació sobre ells mateixos que subministrin els usuaris d’aquest lloc web ha de ser vertadera i exacta.
Les dades proporcionades pels alumnes i usuaris d'aquesta pàgina web seran tractades segons els principis de protecció de dades que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.
Les dades s’incorporaran a un fitxer propi d'AGORA SCHOOL OF LANGUAGES amb la finalitat de gestionar la seva inscripció, així com d’informar-li de les activitats i serveis que n’estiguin relacionats i que puguin resultar-li del seu interès.
AGORA SCHOOL OF LANGUAGES garanteix que no seran cedides a terceres persones alienes a AGORA SCHOOL OF LANGUAGES.
L’usuari pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, anul•lació i oposició a les dades prèviament prestades a www.agoralanguages.com dirigint-se per escrit a AGORA SCHOOL OF LANGUAGES, a través de correu postal o correu electrònic.


Agora School of Languages

Xarxes Socials
Contacte


Agora School Of Languages
C/ Pedro i Pons, 18-20
08034 Barcelona
93 250 59 33 / 661 19 29 89
agora.info@agoralanguages.com